La Batllia. Una masia típica catalana...

La Batllia és una masia típica catalana de la comarca del Ripollès, al Pirineu de Girona, on podeu gaudir de la tranquil.litat i la pau d’una estada al bell mig de la natura i la vida a pagès en un entorn privilegiat, de fàcil accés i molt ben comunicada. Està situada a 2 km de Sant Joan de les Abadesses, a la vessant solella de la vall del Ter en direcció a Camprodon.

Disposa de 2 allotjaments rurals independents (masoveries) per 4-6 persones, que són ” La Batllia I ” i “ La Batllia II “, restaurades de l’antiga casa dels masovers i “ La Cabanya “, masoveria, per 6-8 persones, restaurada de l’antiga pallissa.

Tots els allotjaments estan equipats amb els elements necessaris pel màxim confort i benestar del nostres hostes, creant un ambient molt acollidor. Els exteriors són amplis amb zones verdes i jocs infantils, gronxadors, tobogan, porteria, bàsquet, voleibol, bàdminton, terrasses amb jardí, taules, barbacoes i piscina.

A la mateixa casa també disposem d’una granja de vaques i d’altres animals domèstics per veure i conèixer la nostre activitat agrícola i ramadera.